BRUDER 62110 Bworld Szerelőgarázs Roadster sportautóval és szerelő figurával (BRUDER-62110)

BRUDER 62110 Bworld Szerelőgarázs Roadster sportautóval és szerelő figurával (BRUDER-62110)

19 590 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

BRUDER 62110 Bworld Szerelőgarázs Roadster sportautóval és szerelő figurával (BRUDER-62110)

19 590 Ft
+ 990 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
webjatekbolt.hu
Termékleírás
Szállítási költség 990
EAN 4001702621100
Arukereso.hu Export Kategória Akcióhős, mesehős, játékfigura
custom_label_0 Bruder
Márka , Bruder,
Gyártó , Bruder,

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!



Egy menő sportautó szervizeléséhez bizony hozzáértő kezekre van szükség, így gyermeke most megnyithat egy menő szerelőgarázst , hogy a Bruder járgányok sofőrjei a legjobb szolgáltatást kaphassák. A Bruder 62110 Bworld Szerelőgarázsban rögtön bent is áll egy roadster sportautó , aminek tulajdonosa úgy néz ki teljes átnézést kért. A szerelő pillanatok alatt lekapja a kereket az emelővel magasba emelt autóról, így az alvázat is átvizsgálva minden apró hibát könnyedén kijavíthat. A roadsterrel gördülő gumikerekei által könnyű manőverezni a műhelyben, így a szakember a lehető leghatékonyabban végezheti munkáját, akinek ezúttal gyermeke lehet a kis asszisztense a gépjárművek szerelésében. Lepje meg kisfiát egy részletgazdag játékszettel, amely 2019-ben elnyerte Az év legjobb terméke díjat is. A műhelyben többek közt megtalálható egy fékpróba állomás , egy minden hibát jelző monitor , egy kerék légnyomást ellenőrző eszköz is.
A Bruder 62110 Bworld Szerelőgarázs Roadster sportautóval és szerelő figurával csomag tartalma:- 1 db szerelő figura- 1 db roadster kisautó- 1 db emelőszerkezet- kiegészítők
A csomag mérete kb. 40 x 24 x 20 cm.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.