BRUDER 62611 Tehén- és borjúistálló gazdával (BRUDER-62611)

BRUDER 62611 Tehén- és borjúistálló gazdával (BRUDER-62611)

13 990 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

BRUDER 62611 Tehén- és borjúistálló gazdával (BRUDER-62611)

13 990 Ft
+ 990 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
webjatekbolt.hu
Termékleírás
Szállítási költség 990
EAN 4001702626112
Arukereso.hu Export Kategória Akcióhős, mesehős, játékfigura
Márka , Bruder,
Gyártó , Bruder,

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!



A gazdaságok és állattenyésztő farmok elengedhetetlen része a Bruder 62611 Tehén- és borjúistálló gazdával készlet, amely most az Ön gyermekének birodalmát is kibővítheti és biztonságossá, kényelmessé teheti a borjak és szarvasmarhák számára.

A játékcsomagban minden adott, ami a valósághű szerepjáték ok élményéhez, a határtalan időtöltéshez, valamint a szinte észrevétlen, mégis nagy előnyt jelentő fejlődés hez szükséges. Mert az istálló nyomtatott és könnyen felállítható falak kal, nyitható, etetővel ellátott karám-kialakítású tehénistálló val és a borjak számára alkalmas boksszal rendelkezik. Emellett vele együtt érkezik egy gazda talicskával, vasvillával, kefékkel és vödörrel , valamint takarmány ként szolgáló, friss szénával. Vagyis akár a korán reggeli, akár az esti etetésről van szó, az állatok biztos nem maradnak éhen.

Ahogy azt már Ön és szeme fénye is megszokhatta, a Bruder játékoktól és kiegészítőktől nem várhat mást, mint hosszantartó minőség et és lélegzetelállító játékélmény t, amely alól természetesen ez tehéngondozó szett sem kivétel. Éppen ezért készült strapabíró anyag ból, kifejezetten gyerkőcöknek. Szerezze be Ön is csemetéjének és aranyozza be szerepjátékait!

A csomagolás tartalma:
- 1 db tehénistálló nyomtatott falakkal
- 1 db gazda figura
- 1 db karám a tehénnek etetővel
- 1 db borjúboksz
- 1 db talicska vasvillával
- 1 db tehénfigura
- 1 db borjúfigura
- egyéb kiegészítők

A játékok 1:16-os méretarányban készültek.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.