Schleich 13972 Drótszőrű tacskó figura (S13972) - webjatekbolt

Schleich 13972 Drótszőrű tacskó figura (S13972) - webjatekbolt

2 280 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Schleich 13972 Drótszőrű tacskó figura (S13972) - webjatekbolt

2 280 Ft
+ 990 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
webjatekbolt.hu
Termékleírás
Szállítási költség 990
EAN 4059433746012
Márka , Schleich,
Gyártó , TM Toys, Schleich,

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!



Csemetéje állatgyűjteménye ezúttal egy részletes kidolgozású, kézzel festett és igazán élethű kutyussal gazdagodhat a Schleich Farm World 13972 Drótszőrű Tacskó figura jóvoltából.

A valósághű és kedves kisugárzású kiskutya egyedi tulajdonsága, hogy a német játékgyártó szakemberekkel, szülőkkel és pedagógusokkal összedolgozva készítette, hogy Ön a legjobbat adhassa gyermekének. Ennélfogva bármelyik szerepjáték életközelivé válhat, és rögtön a csomagolás kibontása után indulhat a gondoskodás.

Nem meglepő hát, hogy a gyermekkezekre tervezett tacskó pillanatok alatt leköti kicsik és nagyok figyelmét már 3 éves kortól. A kutyus remek apró ajándék és akár útközben is hű társ lehet. Emellett jól kiegészíti a már meglévő vagy különkapható Schleich szetteket, mert vele a fejlődés és szórakozás garantált.

Szerezze be Ön is, és ajándékozza meg szeme fényét egy bájos kutyus játékfigurával, hogy örömteli legyen az időtöltés bárhol, bármikor.

A csomagolás 1 db játékfigurát tartalmaz.
A játékfigura mérete kb. 6,5 x 3,8 x 2 cm.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.