Schleich 13990 Harry Potter - Bolyhoska (S13990) - webjatekbolt

Schleich 13990 Harry Potter - Bolyhoska (S13990) - webjatekbolt

9 580 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Schleich 13990 Harry Potter - Bolyhoska (S13990) - webjatekbolt

9 580 Ft
+ 990 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
webjatekbolt.hu
Termékleírás
Szállítási költség 990
EAN 4059433713250
Arukereso.hu Export Kategória Akcióhős, mesehős, játékfigura
Márka , Schleich,
Gyártó , Schleich,

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!



A minőség éről és kézzel festett figuráiról híres német játékgyártó, most igazán magas szintre emelheti a szerepjátékok fényét, hiszen elhozhatja gyermekének a Schleich 13990 Harry Potter - Bolyhoska háromfejű kutya figuráját, aki Hagrid hűséges őrzőjeként ismeretes, és a Harry Potter-történetek első részében őrizte a Bölcsek kövét. Egyetlen gyengéje a hárfa hangja, amellyel el lehet altatni. Harry és barátai is ezt használták ellene, hogy átjussanak Bolyhoskán és elérjék céljukat.

Ha gyermeke Harry Potter rajongó minden bizonnyal el lesz ragadtatva ettől az exkluzív kidolgozású és elképesztően részletes figurától, amely képes visszaidézni a népszerű Harry Potter - filmek hangulatát. Ám mivel a figura valóban aprólékos megmunkáltság gal készült, és tökéletesen tükrözi a háromfejű kutyát, akár még felnőtt gyűjtők nek is nagyszerű meglepetés lehet, hiszen a figura figyelemre méltó darabjává válhat még az Ön Harry Potter világának is.

Ám ez még nem minden, ugyanis a Schleich szakértelméhez hűen egy egész témakört szentelt a varázsbirodalomnak, így más, külön kapható Harry Potter figurákat is összegyűjthetnek a gyerekek, vagy a felnőtt rajongók, hogy teljes legyen a játékélmény, netán minden szereplő előkelő helyet foglaljon el a polcon.

Tegye lehetővé csemetéjének, hogy újra átélje a Harry Potter-jelenetek hangulatát szobájában is, és megteremtse saját birodalmát, ahol fantasztikus időtöltés és fejlődés várhatja, akár egyedül játszik, akár a barátaival feledkezik kalandba.

A csomagolás 1 db Bolyhoska figurát tartalmaz.
A játék mérete kb. 12,6 x 16, 5 x 4,5 cm.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.