Schleich 42622 Beauty horse knabstrupper csődör

Schleich 42622 Beauty horse knabstrupper csődör

10 190 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Schleich 42622 Beauty horse knabstrupper csődör

10 190 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
jatekbolygo.hu
Termékleírás
Kinek ajánljuk Lányoknak
Korcsoport 4 éves kortól
Gyártó Schleich

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A Beauty Horse Knabstrupper csődör hosszú sörényét élmény feldíszíteni és kifésülni. A különböző csatokkal és gyöngyökkel varázslatossá tehető a megjelenése, amivel minden fesztiválon és gálán magára vonzza a tekinteteket. A sörénye és a farka cserélhető, így minden nap más dizájnban pompázhat.



Minden Schleich® figura aprólékosan kidolgozott, szeretettel festett, és egyszerre ösztönzi a gyerekeket játékra és tanulásra. Pici kezekre tervezték, remekül fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. A játék biztonságos, jó minőségű gumi-műanyag ötvözetből készült. A készítők rengeteg figyelmet szenteltek annak, hogy a figurák pontosan, élethűen adják vissza az adott élőlény egyes vonásait.

Csomagolási méret: 19 x 6 x 15 cm

Tartalom: 1 db Beauty Horse Knabstrupper csődör figura fésülhető és cserélhető sörénnyel és farokkal, 1 db kefe, gyöngyök, csatok.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.