Schleich 98983 Farm World Kalendárium 2023 (S98983) - webjatekbolt

Schleich 98983 Farm World Kalendárium 2023 (S98983) - webjatekbolt

10 980 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Schleich 98983 Farm World Kalendárium 2023 (S98983) - webjatekbolt

10 980 Ft
+ 990 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
webjatekbolt.hu
Termékleírás
Szállítási költség 990
EAN 4059433713953
Arukereso.hu Export Kategória Akcióhős, mesehős, játékfigura
Arukereso.hu basket disabled 1
Márka , Schleich,
Gyártó , Schleich,

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!



Nyűgözze le csemetéjét, és varázsolja meghitté a karácsonyi készülődés pillanatait a Schleich 98983 Farm World Kalendárium 2023 adventi naptár ral, amely percek alatt izgalmat csempész minden kis gazda szerepjátékaiba akár már 3 éves kortól . Mert a 24 ablak 24 db minőségi, kézzel festett Schleich játék ot rejt, amelyek nagyszerűen kiegészítik majd szeme fénye tanyáját, vagy akár kezdőszettnek is megfelelnek. Hiszen a bájos állatfigurák , a gazdasszony és a nélkülözhetetlen tanyasi kiegészítők éppen Karácsony estére állnak majd össze egy teljes készletté.

A várakozás perceit tehát könnyen megkoronázhatja ezzel a minőségi alapanyagokból készült, részletes kidolgozású szettel. Ennek köszönhetően gyermeke akár néhány perc alatt saját kis birodalmat alakíthat ki szobájában, és beleélheti magát álomszerű fantáziájába, ami mégis az életre készíti őt fel, hisz rengeteg lélegzetelállító szerepjátékban lehet része.

A szerepjátékok pedig köztudottan fejlesztik a csemetéket, akik sokféle karakterként próbálhatják ki magukat. Farmerrá, gazdasszonnyá, állatgondozóvá válhatnak, vagy bárki mássá, aki kapcsolódik képzeletükhöz. Ezáltal élményekkel gyarapodnak, fejlődik narratív gondolkodás uk, kinyílik számukra a világ és önmegvalósító törekvéseik is szárnyra kapnak. A sok-sok építő jellegű, aranyos, természetbarát szerepjáték által nő önbizalmuk, fejlődik beszédkészségük és szorosabbá válhatnak baráti kapcsolataik is.

A német Schleich cég kiemelt figyelmet fordít arra, hogy termékeik a legélethűbb képet adják vissza a kisgyermekek számára, ezért tanárokkal, zoológusokkal és szülőkkel együtt dolgozva fejlesztik ki a figurákat. A végeredmény minden esetben csodálatra méltó, hisz a valódi vagy a képzeletbeli állat kicsinyített mását eredményezi. Most pedig egy egész meglepetéssel teli szettet kaphatnak kézhez a gyerekek!

Szerezze be Ön is szeme fényének ezt a remek készletet, mely jól szimbolizálja a Karácsony szeretetét.

A csomagolás tartalma:
- 1 db gazdasszony figura
- 1 db szamárcsikó figura
- 1 db bárány figura
- 1 db kutya figura
- 1 db tengerimalac figura
- 1 db szénavilla szénával
- 1 db kutyafekhely
- 1 db vödör
- alma
- egyéb kiegészítők
A csomagolás mérete kb. 39,11 x 28,2 x 7,6 cm.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.