Spin Master Flush Force - piszkos fürdőkád 6044877

Spin Master Flush Force - piszkos fürdőkád 6044877

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Terméknév: Flush Force - Klotyószörnyek S2 Piszkos fürdőkád, Cikkszám: SPM6044877 Flush Force S2 a Spin Master-től: Merülj bele a Flush Force színes, undi világába. A Flush Force klotyószörnyek a csatornában laknak, de úgy döntöttek, hogy ideje feljönniük a felszínre. Az egyetlen dolog, ami az útjukat állja, a WC deszka. Itt a Flush Force második szériája, amely további undormányságokat, és több mint 100 új szörnyet tartogat a számodra.

Vigyázat, a Flush Force szörnyek rátaláltak a csatorna egy újabb kijáratára. Ezúttal már a kádakból is előjönnek. Légy óvatos, vagy fürdés közben fognak meglepni a csatornalakók. A Flush Force kádhoz összesen 8 lény jár, melyből 4 a kádban bújt el. Önts bele vizet, rázd össze alaposan, és nézd meg, kiket rejt fürdőkád.

Gyűjtsd össze az különleges figurákat. Némelyik klotyó szörny különleges képességekkel is rendelkezik, mint például a vízzel érintkezve megváltoztatja színét. Cserélgess barátaiddal, legyen neked a legváltozatosabb csatorna csapatod. A klotyószörnyek piszkos fürdőkád szett tartalma:
  • - Flush Force kád
  • - 8 db Flush Force klotyószörny
Gyártó: Spin Master
Ajánlott: 4 éves kortól.

Így is ismerheti: Flush Force piszkos fürdőkád 6044877, FlushForcepiszkosfürdőkád6044877, Flush Force piszkos fürdőkád 6044877, FlushForce-piszkosfürdőkád6044877

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.